Ismerjen meg bennünket 

1.             A vevőnek mindig igaza van!

2.             Ha a vevőnek mégsem lenne igaza, akkor az első pont lép érvénybe.

 

… a fenti alaptézisen felül fontosnak tartjuk, hogy vevőink elvárásainak legjobb tudásunk szerint megfeleljünk, gyors rugalmas hozzáállással, korrekt kiszolgálással, lelkiismeretes becsületes munkával és segítőkészséggel.

 

Több mint 20 éve működő vállalkozásunk stabil és folyamatosan növekvő vevőkörrel rendelkezik, legtöbb partnerünkkel az elejétől fogva együtt dolgozunk, köszönet a bizalmukért!

 

Vevőkörünk elsősorban viszonteladó cégek felé értékesíti termékeit, akik között megtalálhatók a legnagyobb, országos elosztóbázissal rendelkező nagykereskedések, ezáltal az ország minden pontjára rövid határidővel eljutnak a megrendelések. Ezúton is szeretném megköszönni viszonteladó partnereinknek folyamatos vásárlásait.

 

Munkánk során törekszünk arra, hogy a megrendelések minél nagyobb hányada saját készletről teljesíthető legyen, így a legnépszerűbb termékeket azonnal tudjuk teljesíteni. Ezek között számos speciális terméket is, amelyek Magyarországon csak nálunk érhetők el raktárról.

 

Nagyon fontosnak tartjuk a jó minőséget, a szakmai korrektséget.  A termékek beszerzése során a mérnöki optimum megtalálására törekszünk. Olyan gyártóktól szerezzük be a kínálatunkban szereplő termékeket, ahol a tesztekkel igazolják a kiváló minőséget, és megbízhatóságot. Az általunk forgalmazott cégek termékei nem mindig ismert márkájúak, de ennek ellenére jó minőségűek, így a lényeg hogy nálunk a márkanévért nem kell fizetni, csak a minőségért. Ennek folytán a kínálatunkban főleg középkategóriás termékek jelennek meg.

 

A gyanúsan olcsó termékekről azt tartjuk, mint az egyszeri suszter, akinek ez volt kiírva a falára:

Olcsón, jól és gyorsan dolgozunk

 a fenti háromból egyszerre kettőt lehet választani   

 

A BarTech Kft neve az elmúlt években elsősorban a speciális termékekkel forrt egybe. Speciális alatt itt egyrészt a speciális műszaki tartalom értendő, másrészt vannak olyan termékek, amelyekből az éves fogyás olyan csekély, hogy emiatt más cégek nem foglakoznak vele, de mi igen, ezért büszkén állíthatjuk, hogy:

 

Magyarország legnagyobb fényforrás kínálatával rendelkezünk

 

… ezen kívül minőségi ipari világítástechnikával és annak összes tartozékával. 

 

Célunk: vevőink bizalmát megőrizve folytatni az eddigi megszokott, lelkiismeretes munkát, folyamatosan bővíteni a kínálatot, egyúttal megfelelni az új idők, minőségi és környezetvédelmi kihívásainak, hiszen vigyázni kell unokáink leendő lakhelyére.